Servicii de top

Spitalul veterinar ANDIVET va ofera o gama larga de servicii de la consulatii, radiologie, diagnostic de laborator, pana la pasaport pentru animale de companie si pensiune veterinara.

CONSULTATII, TRATAMENTE, VACCINARI

-spitalul veterinar Andivet asigură o gamă largă de consultaţii pentru animalele dumneavostră de companie (câini, pisici, rozătoare, păsări exotice, reptile, etc)
-spitalul dispune de medicamente de cea mai bună calitate pentru efectuarea tratamentelor datorită colaborării cu depozitul veterinar MCM Sanitfarmvet
-deparazitarea internă şi externă este realizată cu produsele cele mai eficiente de pe piaţă la ora actuală
-accinarea animalelor de companie se efectuează cu produse de înaltă calitate şi eficienţă (Intervet, Pfizer)

STOMATOLOGIE

-datorită faptului că avem specialişti în stomatologie veterinară şi dotări profesionale în acest domeniu se pot efectua detartrări, extracţii dentare, tratamente ale cariilor dentare şi ale necrozelor pulpei dentare, reconstructii dentare

CHIRURGIE

-sala de operaţii a spitalului veterinar Andivet este dotată cu aparatură ultramodernă (masă de operaţie reglabilă din inox, pulsoximetru digital, monitor digital pentru ECG şi frecvenţă cardiacă, aparat de narcoză) putând efectua în condiţii de siguranţă operaţii chirurgicale laborioase: osteosinteze, cezariene, ovariohisterectomii şi orhidectomii (castrări femele şi masculi), uretrostome, gastroenterotomii, tumorii, ruptură ligamente încrucişte, etc.
-se pot folosi aproape toate tipurile de anestezie în funcţie vârstă, talie şi starea generală preoperatorie a pacienţilor
-pentru a spori siguranţa şi reuşita intervenţiilor chirurgicale spitalul veterinar Andivet dispune de un protocol preoperator (analize biochimice, hemotologice, ecografii, radiografii) şi îngrijiri postoperatorii (sală de terapie intensivă)

ECOGRAFIE

-spitalul veterinar Andivet dispune de un ecograf Pie Medical performant, putându-se efectua ecografii pentru ficat, splină, vezică urinară, prostată, ovare, uter, stomac, intestine

RADIOLOGIE

-spitalul veterinar Andivet este dotat cu un aparat Rontgen veterinar Simply Arcom Italia (singurul aparat de acest fel, la ora actuală, în România) foarte performant, putând efectua orice tip de radiografie, de la cele pe oase la cele cu substanţă de contrast pentru esofag, stomac, intestine, vezică urinară, mielografii.

-incepand cu luna august 2015 serviciul de radiologie este digitalizat,fapt care atrage o serie de avantaje in folosul diagnosticarii cat mai corecte si rapide.Datorita schimbarii filtrului radiologic clasic cu un senzor electronic ,imaginea receptionata de senzor este transferta pe cumputer iar cu ajutorul unui soft specializat imaginea poate fi prelucrata pana la cele mai mici detalii legate de zoom,contrast ,claritate.Calitatea imaginii obtinute astfel este net superioara celei clasice.In plus ,imaginea stocata pe un CD -ofera posibilitatea transmiterii acesteia prin posta electronica,salvarea si stocarea pe termen lung in PC.

DIAGNOSTIC DE LABORATOR

-spitalul veterinar Andivet efectuează analize hematologice cu ajutorul unui aparat modern şi ultraperformant Scil Vet ABC, precum şi analize citomorfologice prin examen microscopic
-analizele de biochimie sanguină sunt efectuate cu un aparat ultraperformant ARKRAY, cu ajutorul căruia sunt determinate numeroase constante fiziologice, care ajută major la aprecierea stării generale de sănătate sau specifice diverselor organe (ficat, rinichi, cord, pancreas, musculatură)
-laboratorul dispune şi de un analizator de urină, care în timp foarte scurt poate determina zece parametrii
-se poate efectua examenul microscopic al sedimentului urinar
-printre alte examene microscopice utile mai putem enumera cele coproparazitologice şi raclate cutanate
-laboratorul dispune de o secţie de bacteriologie şi micologie unde se pot efectua examene bacterioscopice, culturi bacteriene şi fungice, antibiograme şi fungigrame

ALIMENTE DIETETICE

-spitalul veterinar Andivet pune la dispoziţia clienţior o gamă variată de alimente dietetice şi de întreţinere de cea mai bună calitate (Royal Canin, Hill’s)
-gama de alimente dietetice completează tratamentele medicamentoase recomandate de către medicul veterinar în diferite afecţiuni (hepatice, cardiace, gastrointestinale, pancreatice, renale, ale vezicii urinare, alergice, etc)
-gama alimentelor de întreţinere este diversificată în funcţie de vârstă şi talie, ajutând la dezvoltarea şi menţinerea optimă a stării de sănătate a animalelor de companie

AMBULANTA VETERINARA

-spitalul veterinar Andivet dispune de o ambulanta cu dotarile necesare pentru a oferi atat tratamnetul de urgenta a animalelor accidentate sau aflate in stare de soc cat si deplasarea acestora in conditii corespunzatoare de monitorizare pana la Spitalul veterinar.

PASAPORT PENTRU ANIMALELE DE COMPANIE SI IDENTIFICARE ELECTRONICA(microcip)

-spitalul veterinar Andivet pune la dispoziţia clienţilor săi paşaport pentru animale de companie la nivelul standardelor europene
-în cadrul spitalului veterinar Andivet se realizează şi identificarea electronică a animalelor de companie printr-un microcip sterilizat, pregătit pentru implantare subcutanată

PENSIUNEA VETERINARA

-Incepand cu luna Aprilie a anului 2011 si-a deschis portile si pensiunea noastra canina si felina.
-Pensiunea canina este aflata langa cladirea spitalului veterinar Andivet si este alcatuita dintr-o curte interioara si doua spatii de cazare separate, impartite pentru caini de talie mica si caini de talie mare. Spatiile pentru caini sunt amenajate in asa fel incat sa satisfaca si cele mai pretentioase standarde pentru clientii nostrii, astfel incat conditiile de cazare oferite sa fie cat se poate de asemanatoare cu cele de acasa (apartament, curte, tarc, etc).
-Hrana si plimbarea (in cazul cateilor obisnuiti in apartament) este asigurata de asistentele spitalului veterinar, persoane extrem de iubitoare si dedicate pacientiilor si oaspetiilor nostrii necuvantatori.
-Pentru a putea fi primiti in pensiune cateii sau pisicile trebuie examinate clinic (gratuit) de un medic veterinar din cadrul spitalului veterinar Andivet si trebuie verificat carnetul de sanatate pentru ca toate vaccinarile, deparazitarile interne si externe sa fie facute la zi.

01

CONSULTATII, TRATAMENTE

In cadrul Spitalului Veterinar Andivet, mai precis in receptie putem regasi o gama variata de produse precum: medicamente, suplimente alimentare, produse de cosmetica si igiena, produse grooming, hrana dietetica, accesorii pentru animalele de companie de la firme cunoscute precum: Royal  Canin, Hill’s, Optimeal, Vetfood, Vet Expert, Rx Vitamins, MSD, Virbac, Pfitzer, Zoetis, etc.

 

02

ECOGRAFIE

Spitalul Veterinar Andivet dispune de 3 modele de ecografe veterinare General Electric ultra performante : Logiq F6, Logiq E, Logiq F6+. Datorita aparaturii si a specializarii medicilor din cadrul Spitalului veterinar se pot efectua ecografii abdominale, cardiace, toracice, punctii eco-ghidate.

03

RADIOLOGIE

Spitalul Veterinar Andivet este dotat cu un aparat Rontgen Veterinar digitalizat foarte performant. Cu ajutorul acestui aparat medicii nostrii pot efectua orice tip de radiografie: abdominala, toracica, aparat locomotor, coloana, craniu, cu substanţă de contrast pentru esofag, stomac, intestine, vezică urinară, mielografii. De asemenea suntem autorizati sa efectuam radiografii pentru displazia de sold si cot.

04

DIAGNOSTIC DE LABORATOR

In cadrul spitalului ANDIVET functioneaza un laborator modern si ultraperformant care sa preintampine nevoile medicilor veterinari practicieni, atat cu rezultate de precizie, cat si cu o interpretare cat mai profesionala a acestora. In laboratorul propriu detinem aparate de : biochime,  hematologie, imunologie si determinare hormoni, aparat de masurare electroliti, aparat de analiza a urinii, aparat de coagulare; de la firme consacrate precum : Idexx, ABAXIS, Fuji, Arkray, Bionote.

Tot in cadrul spitalului Andivet putem efectua si examene microscopice precum: coproparazitologice,  raclate cutanate, frotiu din sange, examenul sedimentului urinar, examene citologice.

Laboratorul nostru dispune si de o secţie de bacteriologie şi micologie unde se pot efectua examene bacterioscopice, culturi bacteriene şi fungice, antibiograme şi fungigrame.

Pentru a putea asigura o interpretare cat mai profesionala a examenelor clinice pe care le facem, pe  langa laboratorul propriu avem contracte cu firme din Europa pentru efectuarea altor examene de laborator precum: teste genetice, examene citologice si histopatologice, etc.

05

CHIRURGIE tesuturi moi

Sala de operatii a Spitalului Veterinar Andivet este dotata cu aparatura ultramoderna:  aparate de anestezie inhalatorie Drager, electrocauter cu plasma-argon, infuziomate si injectomate, monitoare de functii vitale. Cu ajutorul acestor aparate performante putem efectua in conditii de siguranta interventii chirurgicale laborioase: osteosinteze, cezariene, ovariohisterectomii şi orhidectomii (sterilizare femele şi castrare masculi), uretrostome, gastroenterotomii, indepartare tumori, etc. Pentru o mai buna desfasurare a activitatii chirurgicale, spitalul veterinar dispune de trei sali de chirugie : sala de ortopedie, sala de chirurgie interventionala, sala de chirurgie tesuturi moi. Se pot folosi aproape toate tipurile de protocoale de anestezie inhalatorie în funcţie vârstă, talie şi starea generală preoperatorie a pacienţilor. Pentru a spori siguranţa şi reuşita intervenţiilor chirurgicale spitalul nostru dispune si de un protocol preoperator care consta in: analize biochimice, hemotologice, ecografii si radiografii, şi terapie intensiva postoperatorie.

06

Ortopedie

Spitalul Veterinar Andivet dispune de sala ortopedica dotata special pentru interventiile laborioase la nivelul oaselor.

– pentru a limita propagarea bacteriilor si a infectiilor intraoperatorii, sala de ortopedie dispune de sistem de ventilatie special si lampa cu UV pentru sterilizarea incaperii.

– printre operatiile efectuate in cadrul spitalului se numara : remediere ruptura ligament incrucisat, fracturi oase lungi remediate cu placute locking, fixatori externi, etc

07

Endoscopie si chirurgie minim invaziva

Spitalul nostru dispune de serviciu specializat in: Endoscopia aparatului respirator superior și inferior, endoscopia digestiva superioara, endoscopia digestiva inferioara, endoscopia aparatului urinar si reproducator la femele, endoscopia canalului auricular.

Incepand cu anul 2021, pe langa serviciile pe care le-am mentionat anterior, punem la dispozitia pacientiilor nostri si servicii de chirurgie laparoscopica: biopsie viscerala, ovariohisterectomie, gastrostoma cu tub de hranire, extirpare formatiuni, colecistectomie, extirpare testicul ectopic, nefrectomie, litiaza vezicala, uretrala, ureterala, renala, hemoragii intraabdominale.

08

STOMATOLOGIE

Pentru ca punem accentul pe profesionalism, spitalul nostru veterinar dispune si de specialisti in stomatologie veterinara si de aparatura specializata pentru problemele de natura stomatologica. Cateva din serviciile specializate pe care le oferim sunt: detartrări, extracţii dentare, tratamente ale cariilor dentare şi ale necrozelor pulpei dentare sau reconstructii dentare.

09

AMBULANTA VETERINARA

Spitalul Veterinar Andivet dispune si de o ambulanta veterinara. Datorita faptului ca ne dorim sa fim cat mai practici si profesionalisti am asigurat ambulanta cu dotarile necesare pentru a putea asigura tratamentul de urgenta a animalelor accidentate sau aflate in stare de soc. Asiguram si deplasarea acestora in conditii corespunzatoare de monitorizare si siguranta pana la Spitalul veterinar. Pe langa cele mentionate anterior putem efectua si tratamente, vaccinuri sau prelevari de probe in vederea unui diagnostic in laboratorul propriu din Spitalul Veterinar Andivet.

10

URGENTE MEDICAL VETERINARE

Pentru a oferi ce este mai bun companionilor vostri Spitalul Veterinar Andivet dispune de o sala specializata pentru urgente dotata in cel mai mic detaliu cu : aparat de anestezie inhalatorie, monitor functii vitale, defibrilator, ecograf pentru AFAST, TFAST punctii ecoghidate.

De asemenea in echipa noastra se numara medici specializati in urgente pentru a oferi primul ajutor necuvantatoarelor. Printre cele mai intalnite urgente in medicina veterinara se pot enumera : dilatatia si torsiunea gastrica, insuficiente respiratorii, traumatisme in urma unor accidente rutiere, hemoragii abdominale sau toracice, plagi prin muscatura, pneumotorax, hipertermii, etc.

11

MEDICINA DE RECUPERARE

Pentru ca ne dorim sa ajutam cat mai mult posibil companionii dumneavoastra, oferim si servicii de medicina de recuperare. Printre aceste servicii regasim: fizioterapie cu banda, Ozonoterapie, magnetoterapie, laserterapie, ultrasonoterapie, electroterapie, hidroterapie. Toate aceste servicii sunt efectuate de un personal bine pregatit si de medici specializati.

12

Carnet de sanatate electronic

– clientii Spitalului beneficiaza gratuit de carnet de sanatate electronic unic in Romania unde este trecut tot istoricul pacientului incepand cu prima vizita in cadrul Spitalului.

– in acest soft veterinar sunt notate de catre medicii veterinari toate consultatiile, internarile, investigatiile imagistice si de laborator, vaccinuri, deparazitari.

13

Medicina nutritionala si preventiva

Pentru ca tot ce facem in cadrul spitalului facem din iubire fata de animale, spitalul nostru pune la dispozitia clientilor o gama larga de alimente dietetice şi de întreţinere de cea mai bună calitate (Royal Canin, Hill’s, Optimeal). Gama de alimente dietetice completează tratamentele medicamentoase recomandate de către medicul veterinar în diferite afecţiuni (hepatice, cardiace, gastrointestinale, pancreatice, renale, ale vezicii urinare, alergice, etc) pentru rezultate garantate de specialistii nostri.

Am ales sa punem la dispozitia clientilor nostri o gama de  alimente de întreţinere diversificată în funcţie de vârstă şi talie pentru a ajuta la dezvoltarea şi menţinerea optimă a stării de sănătate a animalelor de companie. De asemenea dietele nutritionale recomandate de specialisti previn foarte mult aparitia anumitor patologii si aduc un mare beneficiu patrupezilor nostri.

Alte servicii

14

FARMACIE SI PET SHOP

Pentru a usura procesul de  cautare a produselor de care aveti nevoie pentru companionii dumneavoastra, in cadrul Spitalului Veterinar Andivet, mai precis in receptie puteti regasi o gama variata de medicamente, suplimente alimentare, produse de cosmetica si igiena, produse grooming, hrana dietetica, accesorii pentru animalele de companie de la firme cunoscute precum : Royal  Canin, Hill’s, Optimeal, Vetfood, Vet Expert, Rx Vitamins, MSD, Virbac, Pfitzer, Zoetis, etc.

11

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur. Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit anim id est laborum.

15

Langa cladirea Spitalului Veterinar Andivet se afla Cosmetica  pentru animale de companie Famous Grooming, infiintata in anul 2006.

Datorita grijii noastre pentru animale de companie oferim servicii de grooming profesional prestate de un personal calificat.

Printre serviciile din cadrul Cosmeticii pentru animale de companie se enumera :

  • Tunsori pentru caini si pisici
  • Tunsori de igiena si intretinere
  • Imbaieri cu sampoane profesionale
  • Uscat, periat, parfumat, cusca de uscare profesionala
  • Taierea unghiilor, curatarea urechilor
  • Vidarea glandelor perianale
  • Tratament blanita
  • Servicii pet grooming la domiciliu

16

Pensiunea canina este aflata langa cladirea spitalului veterinar Andivet si este alcatuita dintr-o curte interioara si o multitudine de  spatii de cazare separate, impartite in functie de talia cainelui dumneavoastra. Spatiile pentru caini sunt amenajate in asa fel incat sa satisfaca si cele mai pretentioase standarde pentru clientii nostrii. Deoarece ne pasa de companionii dumneavoastra, am facut in asa fel incat conditiile de cazare oferite sa fie cat se poate de asemanatoare cu cele de acasa (apartament, curte, tarc, etc).
Hrana si plimbarea (in cazul cateilor obisnuiti in apartament) este asigurata pe toata durata sederii de asistentii spitalului veterinar, persoane extrem de iubitoare si dedicate pacientiilor si oaspetiilor nostrii necuvantatori.
Pentru a putea fi primiti in pensiune cateii sau pisicile trebuie examinate clinic (gratuit) de un medic veterinar din cadrul spitalului veterinary si trebuie verificat carnetul de sanatate pentru ca toate vaccinarile si deparazitarile interne si externe sa fie  la zi.